Maat 38 Kuit 34 Aspire Grijs Crocprint *CLEARANCE*
Maat 38 Kuit 34 Aspire Grijs Crocprint *CLEARANCE*
0 Review | Review toevoegen
Maat 38 - Kuit 34 - Hoogte 38 - Enkel 23 Aspire - Stijlvol gelakt prent leder in zwart, grijs en bruin - Slang en Croc prent

Standaard levertijd

2-5 dagen

€ 259,00
€ 119,00
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 
Maat 38 - Kuit 34 - Hoogte 38 - Enkel 23

Gemaakt van modieus hoogwaardige kwaliteit geprent lakleder. Ofwel in slang- of croco prent, zeer elegant in het zwart of juist in het bruin evenals in het grijs met croco prent. Aspire doet haar naam eer aan, een prachtige middelhoge laars met een bijpassende neus zowel geschikt voorhet werk als voor een avondje uit.

De hak heeft een hoogte van 6 cm, de hak evenals de loopzool zijn voorzien van een fijn profiel wat lopen op gladdere ondergronden aanzienlijk vergemakkelijkt. De laars in voorzien van een rits over de volledige hoogte, een hielpartij voorzien van extra demping door middel van kussentjes wat zorgt voor extra comfort. De bovenzijde van de laars is voorzien van een 'stretch-stripe', deze zorgt voor een perfecte aansluiting aan het been.

Elegant, confortabele en gemakkelijk in gebruik; dé kenmerken van de op maat- met de hand gemaakte laarzen van maatlaarzen.nl.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.