Meet uw maten in 3 eenvoudige stappen zoals afgebeeld en hieronder uitgelegd. Selecteer vervolgens het uitgekozen model. Selecteer uw voetmaat, de gewenste kleur en de opgemeten maten en geniet over 3 tot 4 weken van uw eigen samengestelde en geheel met de hand op maat gemaakte laarzen.

Bent u niet zeker van uw zaak of twijfelt u bij één of meerdere maten? Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!

In 3 eenvoudige stappen een perfect passende laars

Stap 1
Stap 1
Stap 2
Stap 2
Stap 3
Stap 3
De 3 stappen in beeld
De 3 stappen in beeld

STAP ÉÉN - de kuit

Meet beide kuiten op het wijdste punt zoals afgebeeld. Indien de laarzen over panty's of jeans wordt gedragen, doe dan de meting met aangetrokken specifiek kledingstuk.

Onze vakmensen snijden de patronen zeer nauwkeurig dus een beetje ruimer meten is niet nodig.

 

Uw kuiten kunnen wat afmetingen betreft iets van elkaar verschillen. Zolang het verschil 1 cm of minder is stellen wij voor om de laagste meting in te voeren. De leersoorten die wij gebruiken zijn zacht en daarom iets rekbaar. Bovendien zijn al onze laarzen voorzien van verborgen stretch materiaal of verstelbare bandjes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het been.

 

Indien het verschil van uw kuiten meer dan 2 cm bedraagt, bel of mail ons dan. Tegen meerpijs kunnen wij beide laarzen voor uw op maat maken.

Photo

Stap twee - de enkel

Aangezien al onze laarzen per order op maat worden gemaakt, hebben wij tevens uw enkelmaten nodig. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw laarzen nauwkeurig en elegant gemodelleerd worden.

 

Voor smallere of slankere kuiten dient de meting te worden gedaan rond het bot van de enkel, zoals afgebeeld. Als we de enkelpartij echter te smal maken veroorzaakt dit rimpels. Bovendien kan een te smalle enkelaanpassing van uw laars problemen veroorzaken tijdens het aantrekken.

 

Indien kuiten een omtrek hebben van 40 cm of meer meet dan zowel de enkelomtrek op het enkelbot als de omtrek iets boven uw enkelbot. Voer de grootste afmeting in.

Als u opgezwollen enkels heeft meet uw enkel dan +/- 5 cm boven uw enkelbot. Hierdoor zult u uw laars gemakkelijk aan en uit kunnen doen en is een comfortabele pasvorm gewaarborgd.

Photo

Stap drie - De Hoogte van uw laars

Tot slot de laars hoogte; u staat op de vloer op blote voeten zoals afgebeeld. Meet dan vanaf de grond tot de gewenste hoogte. Voer deze afmeting in.

 

In de praktijk is gebleken dat er een sterk verband bestaat tussen de schoenmaat en de hoogte van een laars in cm gemeten. Met andere woorden, bij iemand met schoenmaat 39 zal “de ideale laars hoogte” tussen 38 en 40 cm liggen.

 

Niemand is hetzelfde dus heeft u twijfels of vragen bel of mail ons dan. Wij zullen u alle juiste en benodigde informatie verschaffen.

Nu u alle maten heeft kunt u deze invoeren in het systeem
kies uw model

Photo
U vindt ons ook op

    


| Meer