Photo

Op maat gemaakt

Kies model & kleur en selecteer vervolgens kuit- enkel- hoogte- 
entry- & topline metingen
Eenvoudig, veilig en snel
 
Bestellen gaat snel, veilig en eenvoudig.
Wij bieden u een zeer persoonlijke service aan en houden u op de hoogte over de status van uw bestelling inclusief Track & Trace. Hiervoor hebben wij een samenwerkingsverband gesloten met KDZ Express te Amsterdam. De levertijd kan enigszins variëren vanwege het seizoen en het aantal te verwerken opdrachten. De producten worden met de hand gemaakt waardoor de capaciteit niet onbeperkt is.

Voor het op maat maken van uw laarzen wordt geen toeslag berekend, kortom de vermelde prijzen zijn all-in. De enige uitzondering is wanneer uw maten groter of kleiner zijn dan aangeduid bij het geselecteerde model. Indien dit het geval is neemt u dan contact met ons op. U ontvangt dan van ons een technische tekening en zullen deze samen met u doornemen. 

Gemiddeld duurt een levering plus minus 4 à 5 weken vanaf het bestelmoment. Tussentijds wordt u op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling tot de daadwerkelijke levering heeft plaatsgevonden.Eigen ontwerpen en designs
 
De ontwerpen en designs gebeuren in ons eigen atelier. De laarzen worden volledig met de hand op maat gemaakt in ons familiebedrijf in Portugal en wij gebruiken hiervoor het allerbeste leder afkomstig uit Italië.

 
 
Lederen voeringen
 
Schoeisel van hoogwaardige kwaliteit verdient een lederen voering. Hoewel een natuurlijke voering meer kost, wegen deze extra kosten niet op tegen de natuurlijk ademende eigenschappen en het draagcomfort. Met uitzondering van de bont gevoerde modellen zijn alle overige modellen voorzien van een lederen voering in zwart, bruin, rood en grijstinten.Juni, Juli en Augustus bestellingen*

Gedurende 'het laagseizoen' is de bezetting in ons atelier zeer beperkt en in Augustus gesloten i.v.m. de zomervakantie. Alle bestellingen in Juni, Juli en Augustus worden ingepland en voorbereid voor productie. De producties starten vanaf begin September, de eerste uitleveringen volgen eind September.
*M.u.v. speciale aanvragen 

 

Enorme keuze uit modellen, materialen en kleuren
 
Behalve dat wij voor u laarzen op maat met de hand maken bestaat de collectie uit meer dan 20 modellen met een enorme keuze uit materialen en in tal van kleuren.
U kunt dan ook ieder model samenstellen in het materiaal en de kleur die u wenst. In slechts een paar stappen kunt u op een zeer gemakkelijke wijze uw eigen laarzen samenstellen. Hiermee zijn wij uniek.
 
Standaard zijn de meeste modellen verkrijgbaar in een kuitmaat van 28 cm tot ca. 52 cm. Ook voor een ruimere kuitmaat dan 52 cm kunnen wij u van dienst zijn. Aangezien deze afmeting buiten de standaard afmetingen vallen vragen wij hiervoor een toeslag. Vraag ons naar de voorwaarden
Het meten is erg eenvoudig. Wanneer u de aanwijzingen stap voor stap volgt onder het kopje Handleiding Meten wijst het zich vanzelf. Heeft u desondanks vragen belt u ons dan gerust of mail ons.

 
 
Toegewijde klantenservice
 
Sinds de start van dit concept zijn we overspoeld met positieve reacties. De meest gehoorde opmerking is toch wel: “Eindelijk heb ik goed passende laarzen”.
Wij zijn geen multinational maar een toegewijd klein team waar persoonlijke aandacht één van onze belangrijkste speerpunten is.
U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken van 08.00 uur tot 21.00 uur m.u.v. zon- en feestdagen. Kunnen wij u even niet te woord staan, spreekt u dan een kort berichtje in en wij bellen u spoedig terug. Uiteraard kunt u ons altijd per e-mail bereiken. U mag binnen 24 uur van ons een bericht terug verwachten.
Denkt u niet zeker te weten of uw metingen juist zijn? Dan kunt u ook met ons Skypen op Maatlaarzen.nl zodat wij u de juiste aanwijzingen kunnen geven of kunnen laten zien.

 
 
Veel waar voor uw geld
 
Met de op maat gemaakte laarzen van maatlaarzen.nl krijgt u echt waar voor uw geld.
Elk paar is volledig met de hand op maat gemaakt voor ù met de zorg zoals u die van een échte ambachtelijke schoenmakersfamilie mag verwachten. U heeft keuze uit diverse leersoorten in allerlei kleuren waarmee tal van combinaties mogelijk worden gemaakt.
Unieke laarzen zoals u ze wenst!

 
 
Afwijkende schoen- en beenmaten
 
Het komt voor dat uw ene voet groter of kleiner is dan de ander. Ook uw kuiten en/of enkels kunnen qua maten aanzienlijk van elkaar afwijken. Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Kortom, heeft u buiten ons aanbod speciale wensen? Laat het ons weten. Zonder enige verplichting bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden.

Clearance Stock

Kortingen tot wel €100,00
Foto
Beperkte Clearance Stock - direct leverbaar

Voor koopjesjagers hebben wij zo nu dan een zeer beperkt aantal laarzen beschikbaar waarmee u € 100,- of meer uitspaart en binnen enkele dagen het paar laarzen in huis heeft. Meet uw maten en kijk of er iets voor u bij zit! De voorraad is zeer beperkt! 
Houdt u hiervoor onze site in de gaten.

 
 

Uit voorraad – retour beleid
 
Zolang de laarzen ongedragen zijn heeft u de mogelijkheid tot directe terugbetaling of u kunt uiteraard het paar alsnog op maat bestellen. Gebleken is dan dat die één of twee cm smaller of ruimer net niet lekker zit. De ervaring heeft ons geleerd dat in de meeste gevallen wanneer een uit voorraad paar wordt geretourneerd, de klant hetzelfde paar alsnog op maat besteld. De keuze is aan u. Zie hier de leveringsvoorwaarden.


| Meer