Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print
Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print Courchevel Leder Print
Courchevel Leder Print
0 Review | Review toevoegen
Courchevel leder print - In zwart, bruin en grijs - Slang en croc print

Standaard levertijd

45-60 dagen

€ 239,00
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 
Courchevel is een zeer chique en stijlvolle laars.

De neus is wat rond zodat comfort en de juiste look zijn gewaarborgd. De hak is 5,5 cm hoog en is ook afgewerkt in dezelfde materiaal en kleuren keuze als de laars zelf. De rits loopt volledig tot de bovenzijde van de laars. De bovenzijde is eveneens voorzien van de stretch stripe zodat de Courchevel volledig aansluit aan uw been.

De uitvoeringen in zwart en grijs zijn afgewerkt met een luxe rode lederen binnenvoering, de uitvoeringen in bruin zijn afgewerkt met een lederen binnenvoering in chocolade bruin.

De minimale enkelmaat voor dit model dient 24 cm te zijn bij een voetmaat van 36 t/m 38 en minimaal 25 cm voor de grotere voetmaten. Indien u zeer slanke kuiten heeft, vooral bij uw enkels, dan adviseren wij u een ander model te kiezen. Bij twijfel kunt u ons altijd bellen of mailen!

Stap één - De Kuit
Meet beide kuiten op het wijdste punt zoals afgebeeld. Indien de laarzen over panty's of jeans wordt gedragen, doe dan de meting met aangetrokken specifiek kledingstuk. Onze vakmensen snijden de patronen zeer nauwkeurig dus een beetje ruimer meten is niet nodig. Uw kuiten kunnen wat afmetingen betreft iets van elkaar verschillen. Zolang het verschil 1 cm of minder is stellen wij voor om de laagste meting in te voeren. De leersoorten die wij gebruiken zijn zacht en daarom iets rekbaar. Bovendien zijn al onze laarzen voorzien van verborgen stretch materiaal of verstelbare bandjes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het been. Indien het verschil van uw kuiten meer dan 2 cm bedraagt, bel of mail ons dan. Tegen meerpijs kunnen wij beide laarzen voor uw op maat maken.


Stap twee - De Enkel
Aangezien al onze laarzen per order op maat worden gemaakt, hebben wij tevens uw enkelmaten nodig. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw laarzen nauwkeurig en elegant gemodelleerd worden.
Voor smallere of slankere kuiten dient de meting te worden gedaan rond het bot van de enkel, zoals afgebeeld. Als we de enkelpartij echter te smal maken veroorzaakt dit rimpels. Bovendien kan een te smalle enkelaanpassing van uw laars problemen veroorzaken tijdens het aantrekken. Indien kuiten een omtrek hebben van 40 cm of meer meet dan zowel de enkelomtrek op het enkelbot als de omtrek iets boven uw enkelbot. Voer de grootste afmeting in. Als u opgezwollen enkels heeft meet uw enkel dan +/- 5 cm boven uw enkelbot. Hierdoor zult u uw laars gemakkelijk aan en uit kunnen doen en is een comfortabele pasvorm gewaarborgd.


Stap drie - De Hoogte 
De gewenste hoogte van de laars meet u door op blote voeten op de grond te staan zoals afgebeeld. Meet dan vanaf de grond tot de gewenste hoogte. Voer deze afmeting in.
In de praktijk is gebleken dat er een sterk verband bestaat tussen de schoenmaat en de hoogte van een laars in cm gemeten. Met andere woorden, bij iemand met schoenmaat 39 zal “de ideale laars hoogte” tussen 38 en 40 cm liggen. Niemand is hetzelfde dus heeft u twijfels of vragen bel of mail ons dan. Wij zullen u alle juiste en benodigde informatie verschaffen.


Stap vier - De Entry 
De Entry is de omtrek gemeten vanaf het achterste gedeelte van de hak over het enkelbot en over de wreef weer terug. Net als de enkelmaat zal de entry onze vakmensen in staat stellen om uw laarzen een elegante vorm te geven. Als u vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op. Tip: heeft u geen meetlint? Gebruikt u dan een veter en leg deze na iedere meting naast een rolmaat of een liniaal.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.