Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW*
Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW* Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW*
Carnaby Overknee Leder - Suede *NEW*
0 Review | Review toevoegen
Carnaby Overknee - Luxe & Chique verschijning - 'Grippy' Elegante en Comfortabele Loopzool

Standaard levertijd

28-35 dagen

€ 249,00
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Carnaby is één van de nieuwe modellen. Het design en de stijlvolle afwerking in combinatie met het zachte nappa leder of schitterende suedes maken van de Carnaby een zeer hoogwaardige overknee laars, verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een volledige rits.
De Grippy plateau loopzool met een hakhoogte van 9 cm, afgewerkt in dezelfde kleur leder of suede als de overknee laars zelf, zorgt behalve voor comfort, ook voor een goede grip tijdens vochtige of regenachtige dagen.


Het binnenwerk is geheel in leder afgewerkt. De binnenzool is gepolsterd en voorzien van hielkussen voor een maximaal loopcomfort.

De kuitmaten starten bij 26 cm en gaan tot 45 cm. Vallen uw maten hierbuiten, dan zijn aanpassingen mogelijk. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.Stap één - De Kuit
Meet beide kuiten op het wijdste punt zoals afgebeeld. Indien de laarzen over panty's of jeans wordt gedragen, doe dan de meting met aangetrokken specifiek kledingstuk. Onze vakmensen snijden de patronen zeer nauwkeurig dus een beetje ruimer meten is niet nodig.
Uw kuiten kunnen wat afmetingen betreft iets van elkaar verschillen. Zolang het verschil 1 cm of minder is stellen wij voor om de laagste meting in te voeren. De leersoorten die wij gebruiken zijn zacht en daarom iets rekbaar. Bovendien zijn al onze laarzen voorzien van verborgen stretch materiaal of verstelbare bandjes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het been. Indien het verschil van uw kuiten meer dan 2 cm bedraagt, bel of mail ons dan. Tegen meerpijs kunnen wij beide laarzen voor uw op maat maken.


Stap twee - De Enkel
Aangezien al onze laarzen per order op maat worden gemaakt, hebben wij tevens uw enkelmaten nodig. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw laarzen nauwkeurig en elegant gemodelleerd worden.
Voor smallere of slankere kuiten dient de meting te worden gedaan rond het bot van de enkel, zoals afgebeeld. Als we de enkelpartij echter te smal maken veroorzaakt dit rimpels. Bovendien kan een te smalle enkelaanpassing van uw laars problemen veroorzaken tijdens het aantrekken. Indien kuiten een omtrek hebben van 40 cm of meer meet dan zowel de enkelomtrek op het enkelbot als de omtrek iets boven uw enkelbot. Voer de grootste afmeting in. Als u opgezwollen enkels heeft meet uw enkel dan +/- 5 cm boven uw enkelbot. Hierdoor zult u uw laars gemakkelijk aan en uit kunnen doen en is een comfortabele pasvorm gewaarborgd.
 

Stap drie - De Hoogte
De gewenste hoogte van de laars meet u door op blote voeten op de grond te staan zoals afgebeeld. Meet dan vanaf de grond tot de gewenste hoogte. Voer deze afmeting in.
De praktijk heeft ons geleerd dat het model van de laars het mooiste is indien de hoogte zo'n 5 tot 8 cm boven de knie is.
Niemand is hetzelfde dus heeft u twijfels of vragen bel of mail ons dan. Wij zullen u alle juiste en benodigde informatie verschaffen.

Stap vier - De Entry
De Entry is de omtrek gemeten vanaf het achterste gedeelte van de hak over het enkelbot en over de wreef weer terug. Net als de enkelmaat zal de entry onze vakmensen in staat stellen om uw laarzen een elegante vorm te geven. ls u vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op.

Stap vijf - Hoogte knieholte
Om de hoogte van uw knieholte te bepalen, gaat u op blote voeten op de grond staan en meet u de afstans vanaf de grond tot aan de knieholte zoals op de afbeelding aangeduid. Met deze meting zullen uw laarzen op de juiste wijze opgelijnd worden vanaf de kuiten om de knie tot aan de opgegeven hoogte.Tip: heeft u geen meetlint? Gebruikt u dan een veter en leg deze na iedere meting naast een rolmaat of een liniaal.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.