Bermondsey Leder Bermondsey Leder Bermondsey Leder Bermondsey Leder Bermondsey Leder
Bermondsey Leder Bermondsey Leder Bermondsey Leder Bermondsey Leder Bermondsey Leder
Bermondsey Leder
0 Review | Review toevoegen
Bermondsey leder - Stijlvolle laars - Heerlijk zacht Nappaleder - Elegante Grippy loopzool

Standaard levertijd

28-35 dagen

€ 219,00
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Bermondsey is één van de nieuwe modellen. Het design en de stijlvolle afwerking in combinatie met het zachte nappa leder maken van de Bermondsey een zeer hoogwaardige laars, verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een volledige rits.

De Grippy plateau loopzool met een hakhoogte van 9 cm, afgewerkt in dezelfde kleur leder als de laars zelf, zorgt behalve voor comfort, ook voor een goede grip tijdens vochtige of regenachtige dagen.


Het binnenwerk is geheel in leder afgewerkt. De binnenzool is gepolsterd en voorzien van hielkussen voor een maximaal loopcomfort.

De kuitmaten starten bij 26 cm en gaan tot 46 cm. Vallen uw maten hierbuiten, dan zijn aanpassingen altijd mogelijk. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stap één - De Kuit
Meet beide kuiten op het wijdste punt zoals afgebeeld. Indien de laarzen over panty's of jeans wordt gedragen, doe dan de meting met aangetrokken specifiek kledingstuk. Onze vakmensen snijden de patronen zeer nauwkeurig dus een beetje ruimer meten is niet nodig. Uw kuiten kunnen wat afmetingen betreft iets van elkaar verschillen. Zolang het verschil 1 cm of minder is stellen wij voor om de laagste meting in te voeren. De leersoorten die wij gebruiken zijn zacht en daarom iets rekbaar. Bovendien zijn al onze laarzen voorzien van verborgen stretch materiaal of verstelbare bandjes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het been. Indien het verschil van uw kuiten meer dan 2 cm bedraagt, bel of mail ons dan. Tegen meerpijs kunnen wij beide laarzen voor uw op maat maken.


Stap twee - De Enkel
Aangezien al onze laarzen per order op maat worden gemaakt, hebben wij tevens uw enkelmaten nodig. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw laarzen nauwkeurig en elegant gemodelleerd worden.
Voor smallere of slankere kuiten dient de meting te worden gedaan rond het bot van de enkel, zoals afgebeeld. Als we de enkelpartij echter te smal maken veroorzaakt dit rimpels. Bovendien kan een te smalle enkelaanpassing van uw laars problemen veroorzaken tijdens het aantrekken. Indien kuiten een omtrek hebben van 40 cm of meer meet dan zowel de enkelomtrek op het enkelbot als de omtrek iets boven uw enkelbot. Voer de grootste afmeting in. Als u opgezwollen enkels heeft meet uw enkel dan +/- 5 cm boven uw enkelbot. Hierdoor zult u uw laars gemakkelijk aan en uit kunnen doen en is een comfortabele pasvorm gewaarborgd.


Stap drie - De Hoogte 
De gewenste hoogte van de laars meet u door op blote voeten op de grond te staan zoals afgebeeld. Meet dan vanaf de grond tot de gewenste hoogte. Voer deze afmeting in.
In de praktijk is gebleken dat er een sterk verband bestaat tussen de schoenmaat en de hoogte van een laars in cm gemeten. Met andere woorden, bij iemand met schoenmaat 39 zal “de ideale laars hoogte” tussen 38 en 40 cm liggen. Niemand is hetzelfde dus heeft u twijfels of vragen bel of mail ons dan. Wij zullen u alle juiste en benodigde informatie verschaffen.


Stap vier - De Entry 
De Entry is de omtrek gemeten vanaf het achterste gedeelte van de hak over het enkelbot en over de wreef weer terug. Net als de enkelmaat zal de entry onze vakmensen in staat stellen om uw laarzen een elegante vorm te geven. Als u vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op. Tip: heeft u geen meetlint? Gebruikt u dan een veter en leg deze na iedere meting naast een rolmaat of een liniaal.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.