Aspire black snake Aspire black snake Aspire black snake Aspire black snake Aspire black snake Aspire black croc Aspire black croc Aspire Leder Print Aspire Leder Print
Aspire black snake Aspire black snake Aspire black snake Aspire black snake Aspire black snake Aspire black croc Aspire black croc Aspire Leder Print Aspire Leder Print
Aspire Leder Print
1 Review | Review toevoegen
Aspire - Stijlvol gelakt prent leder in zwart, grijs en bruin - Slang en Croc prent

Standaard levertijd

45-60 dagen

€ 209,00
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 
Gemaakt van modieus hoogwaardige kwaliteit geprent lakleder. Ofwel in slang- of croco prent, zeer elegant in het zwart of juist in het bruin evenals in het grijs met croco prent.
Aspire doet haar naam eer aan, een prachtige middelhoge laars met een bijpassende neus zowel geschikt voorhet werk als voor een avondje uit.

De zwarte en de grijze uitvoering hebben een chique zachte lederen binnenvoering wat zorgt voor een stijlvolle afwerking, de bruine uitvoering heeft een lederen binnenvoering in chocolade bruin, een mooie combinatie. Afgebeeld zijn zowel de slang als de croco prent in het lakzwart.

De hak heeft een hoogte van 6 cm, de hak evenals de loopzool zijn voorzien van een fijn profiel wat lopen op gladdere ondergronden aanzienlijk vergemakkelijkt. De laars in voorzien van een rits over de volledige hoogte, een hielpartij voorzien van extra demping door middel van kussentjes wat zorgt voor extra comfort. De bovenzijde van de laars is voorzien van een 'stretch-stripe', deze zorgt voor een perfecte aansluiting aan het been.

Elegant, confortabele en gemakkelijk in gebruik; dé kenmerken van de op maat- met de hang gemaakte laarzen van maatlaarzen.nl.

De enkelpartij van de Aspire is redelijk aan de maat, kortom voor degenen onder u met een kuitomtrek van 40 cm of meer, gelieve dan de enkelmaat 7 cm boven het enkelbot op te meten om zodoende een goede pasvorm te kunnen waarborgen.

Heeft u een kuitomtrek van meer dan 45 cm, laat het ons weten.

Stap één - De Kuit
Meet beide kuiten op het wijdste punt zoals afgebeeld. Indien de laarzen over panty's of jeans wordt gedragen, doe dan de meting met aangetrokken specifiek kledingstuk. Onze vakmensen snijden de patronen zeer nauwkeurig dus een beetje ruimer meten is niet nodig. Uw kuiten kunnen wat afmetingen betreft iets van elkaar verschillen. Zolang het verschil 1 cm of minder is stellen wij voor om de laagste meting in te voeren. De leersoorten die wij gebruiken zijn zacht en daarom iets rekbaar. Bovendien zijn al onze laarzen voorzien van verborgen stretch materiaal of verstelbare bandjes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het been. Indien het verschil van uw kuiten meer dan 2 cm bedraagt, bel of mail ons dan. Tegen meerpijs kunnen wij beide laarzen voor uw op maat maken.


Stap twee - De Enkel
Aangezien al onze laarzen per order op maat worden gemaakt, hebben wij tevens uw enkelmaten nodig. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw laarzen nauwkeurig en elegant gemodelleerd worden.
Voor smallere of slankere kuiten dient de meting te worden gedaan rond het bot van de enkel, zoals afgebeeld. Als we de enkelpartij echter te smal maken veroorzaakt dit rimpels. Bovendien kan een te smalle enkelaanpassing van uw laars problemen veroorzaken tijdens het aantrekken. Indien kuiten een omtrek hebben van 40 cm of meer meet dan zowel de enkelomtrek op het enkelbot als de omtrek iets boven uw enkelbot. Voer de grootste afmeting in. Als u opgezwollen enkels heeft meet uw enkel dan +/- 5 cm boven uw enkelbot. Hierdoor zult u uw laars gemakkelijk aan en uit kunnen doen en is een comfortabele pasvorm gewaarborgd.


Stap drie - De Hoogte 
De gewenste hoogte van de laars meet u door op blote voeten op de grond te staan zoals afgebeeld. Meet dan vanaf de grond tot de gewenste hoogte. Voer deze afmeting in.
In de praktijk is gebleken dat er een sterk verband bestaat tussen de schoenmaat en de hoogte van een laars in cm gemeten. Met andere woorden, bij iemand met schoenmaat 39 zal “de ideale laars hoogte” tussen 38 en 40 cm liggen. Niemand is hetzelfde dus heeft u twijfels of vragen bel of mail ons dan. Wij zullen u alle juiste en benodigde informatie verschaffen.


Stap vier - De Entry 
De Entry is de omtrek gemeten vanaf het achterste gedeelte van de hak over het enkelbot en over de wreef weer terug. Net als de enkelmaat zal de entry onze vakmensen in staat stellen om uw laarzen een elegante vorm te geven. Als u vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op.Tip: heeft u geen meetlint? Gebruikt u dan een veter en leg deze na iedere meting naast een rolmaat of een liniaal.

Sorteren op:

Review toevoegen
Wendy - 01-03-2017 16:41

Heerlijke pasvorm, na iets meer dan 4 weken in huis. Top voor een op maat gemaakt product.