Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd*
Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd* Alaska Leder *FLEECE Gevoerd*
Alaska Leder *FLEECE Gevoerd*
0 Review | Review toevoegen
Alaska - Gevoerd - Slijt en slipvaste loopzool - Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen

Standaard levertijd

45-60 dagen

€ 199,00
Prijs per paar
Aantal: 
Bestellen
 

Alaska is verkrijgbaar in een enorme keuze aan leder en suède. Op de foto's is de Alaska te zien vanuit diverse hoeken in het zwart met zwarte voering evenals in het donkerbruin en bruin mill.
De varianten in het bruin hebben een bruine loopzool. In diverse kleuren suède is de Alaska ook prachtig.
 
Na lang zoeken hebben wij een uitstekende kwaliteit fleece materiaal gevonden voor de voering, die zorgt voor een heerlijk confortable en warm gevoel. Daarbij oogt deze voering erg chique. De Alaska is volledig gevoerd, vanaf de bovenkant van de schacht tot aan het gehele voetgedeelte.

De comfortabele loopzool is voorzien van een rubberen inleg waardoor deze zeer slijtvast is en hiermee ook veel grip heeft. Tevens is de Alaska voorzien van een rits zodat de laars zeer gemakkelijk aan en uit kan.

De hoogte van dit model kan sowieso tot 44 cm. Extra aanpassingen behoren tot de mogelijkheden. Bel of mail ons!

 

Stap één - De Kuit
Meet beide kuiten op het wijdste punt zoals afgebeeld. Indien de laarzen over panty's of jeans wordt gedragen, doe dan de meting met aangetrokken specifiek kledingstuk. Onze vakmensen snijden de patronen zeer nauwkeurig dus een beetje ruimer meten is niet nodig. Uw kuiten kunnen wat afmetingen betreft iets van elkaar verschillen. Zolang het verschil 1 cm of minder is stellen wij voor om de laagste meting in te voeren. De leersoorten die wij gebruiken zijn zacht en daarom iets rekbaar. Bovendien zijn al onze laarzen voorzien van verborgen stretch materiaal of verstelbare bandjes die zorgen voor een perfecte aansluiting aan het been. Indien het verschil van uw kuiten meer dan 2 cm bedraagt, bel of mail ons dan. Tegen meerpijs kunnen wij beide laarzen voor uw op maat maken.

Stap twee - De Enkel

Aangezien al onze laarzen per order op maat worden gemaakt, hebben wij tevens uw enkelmaten nodig. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw laarzen nauwkeurig en elegant gemodelleerd worden. Voor smallere of slankere kuiten dient de meting te worden gedaan rond het bot van de enkel, zoals afgebeeld. Als we de enkelpartij echter te smal maken veroorzaakt dit rimpels. Bovendien kan een te smalle enkelaanpassing van uw laars problemen veroorzaken tijdens het aantrekken. Indien kuiten een omtrek hebben van 40 cm of meer meet dan zowel de enkelomtrek op het enkelbot als de omtrek iets boven uw enkelbot. Voer de grootste afmeting in. Als u opgezwollen enkels heeft meet uw enkel dan +/- 5 cm boven uw enkelbot. Hierdoor zult u uw laars gemakkelijk aan en uit kunnen doen en is een comfortabele pasvorm gewaarborgd.

Stap drie - De Hoogte 

De gewenste hoogte van de laars meet u door op blote voeten op de grond te staan zoals afgebeeld. Meet dan vanaf de grond tot de gewenste hoogte. Voer deze afmeting in. In de praktijk is gebleken dat er een sterk verband bestaat tussen de schoenmaat en de hoogte van een laars in cm gemeten. Met andere woorden, bij iemand met schoenmaat 39 zal “de ideale laars hoogte” tussen 38 en 40 cm liggen. Niemand is hetzelfde dus heeft u twijfels of vragen bel of mail ons dan. Wij zullen u alle juiste en benodigde informatie verschaffen.

Stap vier - De Entry 

De Entry is de omtrek gemeten vanaf het achterste gedeelte van de hak over het enkelbot en over de wreef weer terug. Net als de enkelmaat zal de entry onze vakmensen in staat stellen om uw laarzen een elegante vorm te geven. Als u vragen heeft neemt u dan gerust contact met ons op.

Stap vijf - De Topline 
Meet de omtrek van uw been op de gewenste laarshoogte. De laarshoogte is meestal 3 à 4 cm onder de knie. Deze meting is bedoeld als richtlijn om uw laarzen zo goed en mooi mogelijk om het been te sluiten.
Nu uw maten bekend zijn kunt u uw model in de gewenste kleur uitkiezen.Tip: heeft u geen meetlint? Gebruikt u dan een veter en leg deze na iedere meting naast een rolmaat of een liniaal.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.