5 - BM Christmas Gift Voucher 50
0 Reviews | Review toevoegen

Altijd een passend Geschenk! Deze Cadeaubon kunt u inwisselen tegen alle getoonde modellen.

€ 50,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Kerst Cadeaubon van Maatlaarzen.nl

Deze Cadeaubon kunt u inwisselen tegen alle getoonde modellen. Afhankelijk van de waarde van de Cadeaubon en de prijs van het gekozen model, krijgt de besteller geld terug of dient de besteller bij te betalen.

Om één of meerdere Cadeaubonnen te bestellen kunt u het aantal aanpassen en vervolgens op bestellen klikken. Het order proces wijst zichzelf. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw aankoop. Daarnaast ontvangt u van ons de Cadeaubon per e-mail zodat u deze zelf kunt printen. Zonder extra kosten kunnen wij desgewenst deze ook voor u laten printen en personaliseren, de Cadeaubon wordt vervolgens verlijmd op een foamlaag. Tot slot ontvangt u van ons een e-mail met een betaalcode. Nadat het gewenste model met bijbehorende maten is geselecteerd klikt u op Bestellen. In het venster dat volgt kan de code worden ingevuld onder de kop "Actie-of Kortingsbon". Deze code vertegenwoordigt het door u gekozen bedrag van de Cadeaubon en wordt in mindering gebracht op de bestelwaarde.

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.